Šalti užkandžiai

Rinktis nereikia, bus pagaminta tai kas surašyta 

020
1   Kalakuto krūtinėlė bruknių-raudono vyno padaže, patiekta
     su morkų-apelsinų piurė , puošta rojaus obuoliuku
2   Špinatų suktinukai su lašiša ir varškės kremu
3   Vištienos filė lazdelės su saldžiarūgščiu padažu 4   Serano kumpio užkandis su figų džemu, pelėsiniu sūriu Brie 
     ir kepta kriauše
5   Šviesios duonos bokštelis su vunuoginio pomidoro,
     vytinto kumpio ir mocarelos sūrio rutuliuku
6   Tartaletė su kreminiu pelėsiniu ožkos sūriu, pusiau džiovinta
     figa, pagardinta figų džemu ir balzamiko padažu
7   Sluoksniuotos rūkytos lašišos užkandis su filadelfijos sūrio
     kremu, avokadų salotomis (patiektos stiklinaitėje) 11 nr.
8   Lašišos filė su meduje marinuotų alyvuogių, ananasų,
     pomidorų ir auksinių svogūnėlių salsa
9   Keptų karamelizuotų burokėlių užkandis su burokėlių džemu,
     brandintu mėlynojo pelėsio sūriu,balzamiko padaže
     keptomis kriaušėmis, paskaninta balzamiko ikrais
11 Žuvies sluoksniuotinis su lašiša,rūkyta skumbre,
     špinatais ir bulvėmis
12 Lašišos terinas su dumblių lapais ir sterko filė su špinatais 

Salotos, patiekiamos porcijiniuose indeliuose

Rinktis nereikia, bus pagaminta tai kas surašyta

*  Gražgarsčių lapų salotos su Džiugo sūriu, kriaušėmis, 
    pelėsiniu Brie sūriu, pagardintos medaus-garstyčių padažu
*  Rukolos, salotinės sultenės salotos su vištienos lazdelėmis,
    avokadais, pomidorais, mocarela, salsa verde padažas


Kiti šalti patiekalai

019Rinktis nereikia, bus pagaminta tai kas surašyta
*   Vištienos vyniotinis su rūkyta šonine,džiovintais pomidorais ir sūriu
*   Vištienos galantinas su pistacijomis, vištienos kepenėlėmis, špinatais,
     saldžiąja paprika ir kiaulienos išpjovos gabaliukais
*    Keptas kiaulienos kumpis , marinuotas kavoje,
     patiekamas su spanguolių padažu ir balzamiko padaže apkeptomis kriaušėmis
*    Vištienos krūtinėlė medaus-čili paprikų saldžiąjame marinate
*    Kiaulienos sprandinė marinuota česnakiniame žolelių marinate su citrinžolėmis
*    Kiaulienos nugarinė teriyaki marinate, kepta gabale
*    Kiaulienos kumpio suktinis su žolelėmis ir sūriu


Salotos

Rinktis nereikia, bus pagaminta tai kas surašyta

*    Marinuotų keptų burokėlių salotos su kuskuso kruopomis, fetos sūriu,
      šviežiais agurkais , graikiniais riešutais ir įvairių salotų lapais. Salsa verde padažas
*   Šviežios ir marinuotos daržovės, mocarelos sūrio gabaliukai
     su marinuotomis alyvuogėmis
*   Tuno salotos su šparaginėmis pupelėmis (tunas,šparaginės pupelės,kiaušiniai,
     virtos bulvės,marinuotos alyvuogės,salotų lapai,kaparėliai,raudoni svogūnai,
     aliejaus padažas su prieskoninėmis žolelėmis)
*    Salotinės sultenės, rukolos, burokėlių lapų salotos su šeri pomidorais ir fetos sūriu

Užkandžiai prie alaus

sventinis meniu stalasRinktis nereikia , bus pagaminta tai kas parašyta

* Kepta duona * Sūrio lazdelės virtos riebaluose
* Kukurūzų traškučiai su česnakiniu sūrio padažu
* Aštrūs viščiukų sparneliai ir peteliai
* Marinuotas keptas varškės sūris su česnakais
* Sogūnų žiedai su padažu
* Rūkytas sūris
* Lavašo traškučiai
* Įvairių skonių žemės riešutai
* Rūkytos dešrelės

Atsisakius užkandžių prie alaus, jie gali
būti keičiami į užkandžius svečių pasitikimui


Karšti Patiekalai

Siūlome pasirinkti vieną ar kelis iš siūlomų patiekalų

Kiauliena
1  Kiaulienos medalionai dijon garstyčių padaže su baltu vynu, patiekiami
    su šoninės ir burokėlių traškučiais. Garnyrui bulvių gratinas su sūriu ir petražolėmis,
    švieži žirneliai, kepti vynuoginiai pomidoriukai
2  Kiaulienos išpjovos kepsneliai įdaryti fetos sūriu, bearnaise padažas
    Garnyrui patiekiami bulvių kroketai , karštos daržovės

Vištiena
3  Vištienos filė bokšteliai įdaryti šlaunelių mėsa. Patiekiami su kukurūzų polenta
    (arba bulvių-pasternokų piurė).Pagardinta burokėlių kremu ,morkų tyre ir puošta špinatų kempine.
    Garnyrui karamelizuoti burokėliai, mini morkytėmis, žiediniais kopūstais, brokoliais. Špinatų padažas
4   Vištienos krūtinėlė ,įdaryta špinatais, fetos sūriu, šlaunelių mėsa. Patiekiama su
     morkų-apelsinų piure, bruknių-raudono vyno padažu.
     Garnyrui basmati ryžių kroketai su mocarelos sūriu, karštos daržovės



Kalakutiena
sventinis meniu5   Kalakutienos cilindrai , įdaryti špinatais, fetos sūriu. Puošti daržovių traškučiais, burokėlių lapais
     Patiekiami su mėlynų bulvių- burokėlių kukuliukais, morkų -šaltalankių
     tyre, karamelizuotais burokėliais
6   Kalakutienos kepsneliai su bruknių- raudono vyno padažu, žaliomis šparaginėmis pupelėmis, žirnių
     ankštimis,morkų-apelsinų kremu. Puošta špinatų kempine , burokėlių tyre ir juodaisiais lęšiais.
     Fondant bulvytės

Antiena
7    Antienos krūtinėlė karamelizuotų spanguolių padaže su obuoliais, raudonu vynu, kardamonu
      ir apelsinų sultimis. Garnyrui saldžių bulvių salotos su cukinija ir keptu varškės sūriu
      Dekoruota cukinijos juostelėmis, žaluma, apelsinų tyre su žievelėmis
8    Anties krutinėlė paskrudinta su medumi ir teriyaki padažu, patiekiama su šparaginių pupelių
      ir keptų lazdyno riešutų salotomis. Confit bulvytės su sviestu ir petražolėmis
      Puošta špinatų kempine.
9    Anties duetas
      Anties krūtinėlė patiekata su virtais, svieste apkeptais daržovių rutuliukais (morkos, moliūgas, ropė),
     saldžiųjų bulvių ir moliūgė tyrėmis. Puošta špinatų kempine ir daržovių traškučiais.
      Daržovės spring roll tešloje
      Parūkytos anties kepenėlėsant iešmelio, patiektos stiklinaitėje su druska , rozmarino šakele
10  Anties krūtinėlė raudono vyno padaže, patiekta su morkų-apelsinų tyre, polentos bokšteliais,
      kepta cukinija,romanesco kopūstėliais, puošta špinatų biskvitu, saldintų burokėlių tyre
11   Anties krūtinėlė su saldžiųjų bulvių salotomis su voveraitėmis, patiekiama su šaltalankių
      ir moliūgų tyrėmis, karamelizuotomis slyvomis

Žuvis
12   Menkė su pistacijų ir moliūgų sėklų odele. Olandiškas padažas, daržovių rutuliukai (morkos,
       saldžios bulvės,burokėliai) , moliūgų tyrė. Puošta žalumynų aliejumi, juodų alyvuogių trupiniais
       Užsakant lašišos patiekalą, prie maisto kainos asmeniui prisideda 6 eur
13   Lašišos filė cilindras savojos kopūstų lapuose su juodais ikriukais. Patiekiama su bulvių-pastenokų
       piurė. Avokadų, pomidorų, raudonų svogūnų salsa.
14   Lašišos filė patiekta su confit vynuoginiais pomidorais ir trintų bulvių salotomis su krabų mėsa, žaluma,
       keptais šalotiniais svogūnais. Langvas garstyčių užpilas.
       Puošiama šv.žaluma
15   Lašišos kepsnys su svieste apkeptais juodaisiais ir baltais ryžiais,
       šaltas salsa verde padažas. Rukolos, salotinės sultenės,
      burokėlių lapų salotos su fetos sūriu, šeri pomidorais

Jautiena
16   Jautienos steikas (sauso brandinimo nugarinė) su fondant bulvytėmis
Garnyras pasirinkimui :
1. Šeri pomidorų salsa su jelapeno pipirais, kaparėliais, petražolėmis(padažas pasirinktinai)
2. Keptos daržovės (paprika, žiediniai kopūstai, brokoliai, geltonos šparaginės pupelės(padažas pasirinktinai)
Padažas pasirinkimui :
1. Flambe padažas (pievagrybiai, svogūnai, dijon'o garstyčios, brendis grietinėlė)
2. Bearne padažas ( svogūnai, peletrūnas, balto vyno actas, sviestas, kiaušinių tryniai)
3. Raudono vyno padažas
4. Sviestas su prieskoninėmis žolelėmis
5. Gali būti be padažo
17   Jautienos steikas (sauso brandinimo nugarinė) su fondant bulvytėmis,
       Patiekiama su svieste keptais baltais ridikais ir vyne troškintais burokėliais, saldžių bulvių tyre.
       Puošta šv.baltais ridikais. Raudono vyno padažas
18   Jautienos steikas (sauso brandinimo nugarinė) su saldžiųjų
       bulvių salotomis, rudaisiais pievagrybiais, cukinijomis, raudonuoju svogūnu, žaluma
       Steikas pagardinamas sviestu su prieskoninėmis žolelėmis
       Tinka ir flambe, ir bearne padažas

Vegetariški patiekalai
19   Keptas marinuotas varškės sūris su svieste keptomis karštomis daržovėmis
20   Virtų bulvių kukulaičiai virti riebaluose, įdaryti dviejų rūšių sūriais ir špinatais.
       Patiekiami su grietinėlės padažu ir karštomis daržovėmis

Pusryčiai

Siūlome rinktis vieną ar kelis iš siūlomų patiekalų  

Prie visų šių patiekalų patiekimas natūralus vištienos sultinys su makaronais
* Mini kibinukai su kiauliena
* Mini kibinukai su vištiena
* Mini kibinukai su fetos sūriu, varške ir špinatais
* Rūkytos lašišos omletas su sūriu sluoksniuotos tešlos krepšelyje
* Trapios tešlos krepšelis su rūkyta žuvimi, obuoliais, kreminiu sūriu
* Omletas su daržovėmis
* Omletas su šonine


Galime pasiūlyti ir mėsainių kompleksą su daržovių salotomis
ir fri bulvytėmis.
Kompleksą sudaro 2 mėsainiai asmeniui, fri bulvytės, daržovių salotos


Sriubos pusryčiams

Sriubas galite užsakyti papildomai arba vietoje dalies natūralaus vištienos sultinio

Raugintų kopūstų sriuba
Raugintų kopūstų sriuba su bulvėmis ir pjaustytomis parūkyomis dešrelėmis
Agurkinė sriuba su perlinėmis kruopomis 
Šiupininė sriuba
Bulvienė su parūkytomis dešrelėmis ir kuskuso kruopomis 

  Gaivus uogų gėrimas, vanduo su citrina ir mėta

       Meniu galima koreguoti pagal Jūsų norus :)

        Atsisiųsti meniu  

        Vakaro pradžioje galime pasiūlyti šaltą užkandį, petiekiamą kiekvienam svečiui. Atsisiųsti