in Verslui
19. 09. 28

Furšetas – tai kviestinės vaišės, kurių metu svečiai valgo atsistoję. Šią vaišių formą patogu pasirinkti konferencijų, seminarų metu, norint pasveikinti darbuotojus Šv. Kalėdų ir kitomis progomis. Furšetas vis labiau populiarėja gimtadienių ir vestuvių šventėse. Jo metu pasivaišinti gali didelis žmonių skaičius, todėl dažnai rengiamas pobūviuose, kuriuose gausu dalyvių. Tokios formos vaišėse itin patogu bendrauti. Į lėkštelę įsidėjus kelis užkandžius galima prieiti prie bet kurio renginio dalyvio. Furšetuose dominuoja vieno kąsnio užkandžiai ir sumuštiniai, užkandėlės bei desertai. Patiekiami karšti ir šalti gėrimai.

Patikėkite profesionalams

Ką daryti, kad jūsų rengiamas furšetas susilauktų geriausio įvertinimo? Patikėkite jį mums. Surengę daugybę tokio pobūdžio vaišių nustebinsime savo profesionalumu. Užkandžius gaminame iš šviežiausių, natūralių produktų. Suteikiame jiems puikią išvaizdą. Atsivežame staltieses, indus. Esame profesionalūs dekoratoriai, todėl furšeto stalai bus gražiai serviruoti ir dekoruoti. Gamindami desertus galime jų spalvinę gamą derinti su įmonės spalvomis. Su  šypsena ir gera nuotaika jus aptarnaus profesionalūs padavėjai. Stilingas, gardžiais užkandžiais nukrautas furšeto stalas prisidės prie solidaus įmonės įvaizdžio kūrimo.

Jeigu seminaras, pobūvis, stovykla yra su nakvyne mes galime pasirūpinti visu reikalingu maitinimu: pusryčiais, pietumis, užkandžiais pertraukų metu.